Onze winkel

Kip, daar begon het ruim 30 jaar geleden mee. Maar nu staat in Almelo een heuse eetwinkel met zoveel meer. Kant-en-klaarmaaltijden bijvoorbeeld, bereid door onze eigen kok met uitsluitend verse ingrediënten. En iedere dag vanaf half 12 warme, kiplekkere specialiteiten: van halve haantjes, pootjes en vleugeltjes tot onze befaamde ‘Kippeling’. Poelier ten Velde: jouw eetwinkel voor kip, wild, maaltijden, soep, buffetten, hapjes, gourmet, barbecue en zelfs patat met heerlijke snacks.

Verse gevarieerde maaltijden uit onze eigen keuken!
Soms komt koken er niet van. Bijvoorbeeld na een drukke werkdag. Of je wilt gewoon een keer wat anders. Dat kan! Bij ons vind je ongeveer 30 (!) heerlijke kant-en-klaarmaaltijden. Dagvers en met passie bereid in onze eigen keuken. Met de beste ingrediënten maken we speciaal voor jou de lekkerste maaltijden. Gezond, makkelijk en altijd vers! Te vaak hetzelfde eten, dat wil je niet. En dat hoeft ook niet, want wij passen ons toch al uitgebreide assortiment steeds weer aan. Aan het seizoen uiteraard, maar ook als we gewoon weer een lekker nieuw gerecht bedacht hebben.

Lekker, vers, gezond & betaalbaar
Met onze maaltijden zet je in een handomdraai een verse, gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Uiteraard betaalbaar en voor eerlijke prijzen. Veel van onze producten zijn bovendien glutenvrij zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Ook informatie over de allergenen in onze producten vind je terug in onze winkel. Zo geniet je altijd lekker én verantwoord!

Bekijk onze winkel in 360°

Ga jij voor een kakelvers kippetje?

Of iets anders lekkers om je vingers bij af te likken...

Kom langs of bel nu
20181101 Poelier Ten Velde Web 4

Bekijk al ons lekkers

Social food

Meer informatie of direct bestellen?

Bel ons of vul het contactformulier in.